-->

MineCraft'ın Yeni Sürümü Chicago




Sadece bir şey hakkında inşa edebilirsiniz Minecraft ve birçok kullanıcı bütünü için piksellenmiş homages kalkmalı, oyun içinde fiziksel dünyayı yeniden yapmak üzerlerine almış Danimarka Örneğin,. Şimdi Minecraft turistler keşfetmek için yeni bir hedef var: Chicago şehri. Özel bir Minecraft kullanıcısı Curbed Chicago raporlarında belirttiğimiz gibi kısa süre önce Windy City'i yarım ölçekte özenle yeniden yarattı .
Imgur'da yayınlanan proje tamamlanması üç buçuk yıl aldı. Reddit Koodoo25 yavaş yavaş Google Maps, verileri ve görüntüleri kullanarak sanal şehir inşa Emporis ve Gökdelen Page modellerle beraber, SketchUp 3B Depo binaların dış cepheleri ile ilgili detaylar için aşağı modeli doğru yapmak. "Biraz küçük ayrıntılar veya boyutlar biraz uzak olabilir, ancak cadde ışıklarının ve ağaçlarının yerleştirilmesine kadar olan her şey, Google Haritalar StreetView'de gördüğüm şeyleri mümkün olduğunca tekrar yaratmak için yapıldı" yazan reddit'e yazıyor .
Model yarım ölçeklidir, çünkü model 1: 1 ölçeğinde Minecraft'ın izin verdiği kadar uzakta olacağı Willis (Sears) Kulesi'ni barındıracaktır . Oyun 256 metre (840 fit) yüksekliğe ve bina 442 metreye (1450 fit) uzunluğa sahiptir. Ve bu onun mızrakları yoktu.
Model çok ayrıntılı olduğundan Chicago şehir merkezinde sadece bina bulunmaktadır. Bu oranla, kentin 234 mil kare genişliğinin tamamını görselleştirmek on yıllar alacaktır.
Bunu indirebilir ve Planet Minecraft aracılığıyla keşfedebilirsiniz . Yine de, halen devam ediyor, bu yüzden her mahallenin kentte yer almamasına rağmen, yakın gelecekte bir kaç alan daha eklemeyi umuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

© Copyright 2014 | Distributed By Free Blogger Templates | Designed By Way2themes